Avengers Iron Man Kolye Kolye Ironman Moda Kolye erkek Hediye Film Takı

Yeni ürün

Stokta var

₺11.80

₺14.75

-19 %

Etiketler:

Ucuz Avengers Iron Man Kolye Kolye Ironman Moda Kolye erkek Hediye Film Takı, Yüksek Kalite Avengers Iron Man Kolye Kolye Ironman Moda Kolye erkek Hediye Film Takı, Çin Sallantılı kolye Tedarikçiler


zincir Lenth: 60 cm ağırlık: 31g
~ tedarikçisi giriş biz kıdemli 6 yıllık tecrübesi ile fabrika tedarikçisi alibaba. mağazamızda ürünlerin Çoğu olduğunu stok. büyük sipariş, daha iyi toplu fiyat, biz daha iyi fiyat sunabilir veya express aracılığıyla ücretsiz kargo bizim düzenli müşteri için. Anything bir mesaj bırakabilirsiniz, biz 12 içinde size cevap verecektir saat. çalışma süresi: Amerika Brezilya (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusya (Moskova GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) İngiltere Fransa (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ geribildirim eğer çok takdir bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı rating yorum bırakın! herhangi bir sorun ile ilk bizimle irtibata lütfen, veya açılış anlaşmazlık veya nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunuz. bizim büyük zevk olacak eğer biz size verebilir heyecanlı Satın Alma deneyimi. biz içtenlikle Uzun Vadeli iş işbirliği başlatmak.

metal renk Gümüş Kaplama
uzunluk 60cm
Metal Türü Zamak,Paslanmaz Çelik
cinsiyet Üniseks
Kolye Türü Kolye Kolye
stil Moda
zincir Tipi Zincir
malzeme Maden
Model Numarası YS12044
Şekil \ desen Yüz
Kolye Boyutu 4x4cm
fonksiyon Mood Tracker
Uygunluk All Compatible
öğe Türü Kolye
İnce veya Moda Moda
Marka Adı moontreya
Weight 31 g
Chain Material stainless steel
Length 60 cm
Birim Tipi parça
Paket Boyutu 10cm x 10cm x 1cm (3.94in x 3.94in x 0.39in)

Bir değerlendirme yazın

Bir değerlendirme yazın

İlgili ürünler